Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Flag Counter

CITROEN


DACIA


RENAULT


PEUGEOT


Auto-delovi
Valeo je firma sa najviše proizvoda u prvoj ugradnji kod francuskih vozila. Vodeći proizvođač kvačila, metlica brisača i elektronike za putnička vozila – ablenderi, cilindri, brave, bombine, čepovi... 

Mecafilter je francuski proizvođač filtera sa najširom paletom proizvoda za francuska vozila. Nalazi se na listi O.E. SUPLLIER za PEUGEOT i RENAULT vozila.

Dayco je svetski lider u dizajniranju i proizvodnji sistema za prenos snage za prvu ugradnju u automobilskoj industriji. Snabdevanje tržišta sa kompletnim asortimanom komponenti za sisteme prenosa snage originalnog kvaliteta. 

Kolbenschmidt u ponudi ima delove motora: ležajeve, karike, klipove

EYQUEM je deo BERU Group-a, lidera proizvodnje svećica, grejača i kablova za benzinske i dizel motore, sa širokim spektrom proizvoda koji odgovaraju svim zahtevima iz sveta proizvođača motora.
 
HUTCHINSON je tržišni lider u proizvodnji gumenih delova i to na sva tri tržišta na kojima plasira robu: tržište automobila, industrijsko tržište i tržište potrošača. 

VERNET je proizvođač termostata na osnovi voštanih tehnologija koja se korisi kako u automobilskoj i kamionskoj industriju tako i u sanitetskom i ogrevnom tržištu. Kompanija VERNET se dokazala kao globalan lider u termičkoj regulaciji.

HOFFER je trgovačka marka kompanije MEAT & DORIA koja potiče od kompanije M.E.A.T. koja je osnovana 1945. godine i počela je kao distributer elektronskih delova za automobile. Početkom 50-ih godina M.E.A.T. počinje proizvodnju delova za karburatore, a ta grana proizvodnje dobija sve više i više značaja u strategiji kompanije. Tehnološka saznanja M.E.A.T.-a neprekidno rastu i za nekoliko godina kompanija dolazi do samog vrha u proizvodnji delova za karburatore u Evropi.

1970. godine kompanija METELLI počinje proizvodnju delova za motore (vođice za ventile i podloške za ventile), a od 1975. godine počinje sa proizvodnjom hidraulično- kočionih delova (kočioni cilindri, ventili za regulisanje pritiska, cilindri kvačila). Nešto kasnije, 1991. godine dopunski napredak kompanije omogućava instaliranje proizvodne linije za transmisiju, poluosovine i homokinetičke zglobove. Tri proizvodne linije sa različitom primenom u automobilskoj industriji su ujedinjene neophodnošću da uvek garantuju sigurnost pri svim uslovima korištenja. Svaki proizvod prolazi kroz strogu kontrolu da bi se opravdali standardi kompanije (ISO 9001:2000).

Federal Mogul – svetski poznat proizvođač raznovrsnog spektra kvalitetnih proizvoda koji su dobili poverenje potrošača širom sveta. Federal Mogul je osnovni dostavljač proizvoda, usluga i rešenja za originalnu i naknadnu ugradnju. Saradnik je mnogim uvoznicima i distributerima širom sveta. Više od jednog veka održava lidersku poziciju na tržištu, razvijajući bogat asortiman proizvoda za potrebe novih generacija automobila.

HELLA se bavi razvojem i proizvodnjom svetlosnih elemenata, elektronskih komponenti i sistema za automobilsku industriju i vodi jednu od najvećih svetskih after-market organizacija za auto-delove, prateću opremu, dijagnostiku i usluge.

SNR ležajevi, šolje i ležajevi amortizera

Šašić je proizvođac rezervnih delova od osnivanja 1927. godine. Postaje lider u proizvodnji gumeno-metalnih delova za francuske automobile, sa tendencijom proširivanja aktivnosti na ostale proizvođače i kamionski program.

Krajem 40-tih godina prošlog veka, MALO postaje lider na tržištu u proizvodnji gumenih, gumeno-metalnih delova kao i semeringa, hidraulično-kočionih delova, kočionih creva, sajli i španera. Spektrom proizvoda koji se smatra jednim od najširih na tržištu, MALO ima mogućnost da trguje sa više od 27.000 artikala smeštenih na 6.000 m2 površine centralnog magacina u Milanu i 15 radionica strateški lociranih u Italiji i izvan nje.

 

KYB (KAYABA) e jedan od vodećih svetskih proizvođača amortizera i svetski lider u razvoju hidraulične tehnologije. Amortizeri KAYABA u potpunosti ispunjavaju svoju svrsishodnost, visok kvalitet opravdava dugogodišnje liderstvo na tržištu proizvođača auto-delova, gde u većini slučajeva visoka performantnost nadmašuje kvalitet proizvoda konkurentskih kompanija. Dugotrajnost, zadovoljstvo i sigurnost su sinonimi za amortizere KAYABA.