CITROEN


DACIA


RENAULT


PEUGEOT


Flag Counter
O nama

PROMOCIJA ZA VREME TRAJANJA SAJMA AUTOMOBILA OD 22. DO 31. 03. 2013

ZA SVAKI KUPLJEN SET ZA MALI SERVIS, ZA RENAULT 1.6 16 V, 1.5 DCI I 1.9 DCI MOTORE (ULJE I FILTERI) – FILTER ULJA GRATIS!!!

Auto Kraljevo d.o.o. je firma osnovana 2007. godine, sa namerom da našem tržištu ponudi širok izbor kvalitetnih auto-delova. Iako veoma mlada, firma je za kratak period postala vodeći disributer auto-delova na teritoriji Kraljeva i Centralne Srbije, Raške ali i Kosova i Metohije, zahvaljujući pre svega višegodišnjem iskustvu vlasnika i  zaposlenih. U ponudi svojim cenjenim kupcima nudimo auto-delove renomiranih svetskih proizvođača i to iz programaPeugeot, Renault, Citroen, Dacia...

Takođe, zahvaljujući svojoj veleprodajnoj mreži, u mogućnosti smo da svojim kupcima u  svakom trenutku obezbedimo auto-delove i opremu za sva ostala evropska, japanska i korejska vozila u veoma kratkom periodu.

Poslovna politika zasnovana je na konstantnoj ponudi visokokvalitetnih auto-delova. Taj cilj je uspešno ostvaren kroz dugoročni plasman delova najpoznatijih svetskih proizvođača. Znamo da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvođača, koji su već decenijama u prvoj ugradnji velikog broja svetskih proizvođača automobila.

Naš strateški planiran program nam je pomogao da izgradimo prepoznatljiv imidž, i da ga prezentujemo potrošačima i korisnicima usluga, na najbolji mogući način. Investiranje u beskompromisan kvalitet je  najbolji način za prepoznavanje potreba krajnjih korisnika, i u skladu sa tim usmeravamo svoje poslovanje. Cilj nam je da informišemo potrošače i obezbedimo savremene proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe i želje.

Kvalitetna usluga, visok nivo profesionalnosti u radu i veliki broj zadovoljnih korisnika – jesu zaštitni znak našeg poslovanja.

Tradicija, iskustvo kao i neprekidan rad na poboljšanju usluga, učinili su da Auto Kraljevo, prvenstveno zahvaljujući preporuci, napreduje i da zauzme mesto među vodećim distributerima, da postane uzor poslovanja na ovim prostorima. Gledajući u budućnost svog poslovanja, stalno pratimo tehnološka dostignuća i neprestano usavršavamo proces u svim područjima delovanja, kako u prodajnom sektoru tako i u domenu servisiranja.

Ekipa Auto Kraljeva uvek Vam je na raspolaganju.